Marknadens mest innovativa mobila kran

Tillverkningen är belägen i Emsbüren, Tyskland och har fått ett enastående rykte inom internationell maskinteknik. Sedan det grundades 1968 av Hermann Paus
har produktsortimentet stadigt utökats. Kranarna representerar i dag  högsta kvalitet, enkelt underhåll och exakt arbete även på en höjd av upp till åtta våningar.
Den hydrauliska knäleden tillåter variation av ledvinkeln från 0° till 172°. Enkel hantering av radiofjärrkontrollen med integrerad visuell laddningsindikator.

SKYWORKER - PTK 27

SKYWORKER - PTK 31

PTK 27 trailerkran är den perfekta lösningen för drift i trånga utrymmen. Med en nyttolast på 1000 kg och en maximal förlängningslängd på 27 m är kranen extremt flexibel i sitt användningsområde. 

Med en nyttolast på upp till 1 600 kg och en max. förlängd längd på 31 m, Paus trailerkran PTK 31 är speciellt designad för takläggare och snickare. 

Det fällbara dragverktyget designat av Paus minskar släpvagnskranens fotavtryck till ett minimum. Fyra individuellt fällbara teleskopstöd möjliggör användning på smala och ojämna ytor samt på trappor eller höga trottoarkanter.

Genom att använda speciella kapslingsbara aluminiumprofiler klarar Paus släpvagnskranen enkelt även dina transportuppgifter. Fyra individuellt fällbara teleskopstöd gör att kranen kan ställas upp även på smala och ojämna ytor samt på trappor eller höga trottoarkanter.

Tillbehör och valmöjligheter till din Skyworker!

Oavsett om du ska lyfta upp solpaneler på ett tak eller sänka ner en pool på din bakgård så har vi tillbehören för just ditt behov.

Specialfärg
Gafflar långgods
Tippcontainer
Pallgafflar
Sling & stropp
Taktransporter
Media